Zenekarok

Exit Rock Band

A zenekar 1983-ban Sepsiszentgyörgyön alakult Quadroton néven és néhány évig aktívan működött. Kizárólag csak saját szerzeményeket játszottunk, részt vettünk néhány fesztiválon és helyezést is értünk el. Tagok: Máthé Jenő bőgő, ének, Jankó József (Egér) gitár, ének, Borcsa Károly dobok, Kisgyörgy Miklós gitár, ének. 1986-ban a zenekar megszűnik és megalakul az Exit. Két év próba után 1988-ban kerül sor a zenekar legnagyobb önálló koncertjére az akkori Dózsa György klubban Evolúció címmel.

A közel két és fél órás koncerten Máthé Jenő, Jankó József (Egér), Borcsa Károly mellett még fellépett Kovács Áron és Hofner László. A teljes koncert anyag saját szerzemény volt. Az ezt követő évben a zenekar több okból kifolyólag leáll és egy elég hosszú szünet következik, ami alatt azért születik néhány új nóta. 2008-ban jött az ötlet, hogy össze kellene szedni a régi zenekart egy buli erejéig. Ez nem volt problémamentes, de végül sikerült megcsinálni és ettől a dátumtól alakult meg az EXIT ROCK BAND nevű zenekar. Rock és blueszenét játszunk, kizárólag saját számokat. Felléptünk, segélykoncerteken, motoros találkozókon, a kézdivásárhelyi Rockkarácsonyon, Szent György, és más városi napokon, klub koncerteken. 2016-ban a 24. Paksi Nemzetközi Gastroblues Fesztivál nagyszínpadán és a Gastroblues klubban léptünk fel.

  • Máthé Jenő: ének,
  • Jankó József: gitár, ének
  • Kelemen Szilárd: gitár
  • Molnár András: dobok
  • Dezső László: basszusgitár, ének.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..