Dark Soul Brothers

A zenekar 2015 novemberében alakult. Az énekesük, Gerebenes Ede, és gitárosunk, Ferencz Zsolt, Domination néven alapították, miután kiváltak az Amnesia zenekarból stílus és pár nézeteltérés miatt. Kis idővel csatlakozott a zenekarhoz a dobos, Ceryák István, aki közel egy évig adta a biztos alapot társainak. December közepe felé már teljessé vált a zenekar. Basszusgitárosként Kisgyörgy Máté vállalta a szerepet. Nagy elvárásokkal, célokkal indult a zenekar, ami mostanra már 4 saját számmal is rendelkezik. A Nu metal és Heavy metal műfajait képviselik, amit az énekes és a gitáros hozott magával. A dobos, és basszusgitáros is hamar alkalmazkodott a kissé durva, ütős, de egyben erőteljes stílushoz, ezért hamar sikerült összehangolódni.

Nagyon sokat készültünk, hogy sort keríthessünk egy első fellépésre, és szerencsére barátaink, az LSD zenekar lehetőséget adott, hogy velük zenélhessünk először, a teltházas sepsiszentgyörgyi Bistro Pub-ban. Nagyon nagy élmény volt. Rövid időn belül rengeteg koncert lehetőséget kaptunk motoros klubházakban, városnapokon, EMI táborban. Legnagyobb sikerünk a Háromszéki Diákegyüttesek Találkozóján volt, ahol 2. helyezést értünk el.

Sajnos a nyár folyamán a zenekar válságos helyzetbe került. A dobos tovább tanulás céljából Magyarországra költözött. Azóta pár változtatás került a zenekar életébe. Többek között a zenekar most már Dark Soul Brothers (DSB) néven üzemel, és jelenleg egy bemutatkozó albumon dolgozik. Az új felállást, új számokat a közeljövőben fogják bemutatni a közönség előtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .