Crescendo Selecta

A zenekar 2021 tavaszán alakult a pandémia alatt egy szoros iskolai baráti körből, Székesfehérváron. Ez idő alatt rengeteg mindenen mentek már keresztül. Önerőből készítettek videóklipet saját dalukhoz, ami több ezres megtekintést kapott. Többek között a neo-soul, r&b és az igényes rock stílus áll hozzájuk a legközelebb. Fő céljuk, hogy a közönségben mindenki jól érezze magát, ezért törekednek arra, hogy a régi dalokat új köntösben adják elő.
Büszkén említik nem régiben elnyert Újfalusi Gábor Díjukat, amit az Öröm a Zene tehetségkutató keretein belül nyertek el. Ez a kiemelkedő zenei tehetségüket díjazza. Jelenleg az első albumukon dolgoznak. A jövőben szeretnének eljutni minél több hazai fesztiválra és még inkább izgalmasabbá varázsolni a Magyar zenei ipart. A Crescendo Selecta zenekar alap fűszere a barátság, amivel szinte minden színpadot meghódítanak.

A zenekar tagjai:

  • Kovács Aliz – ének
  • Berek Mihàly – ének
  • Nyerges Liza – ritmusgitár
  • Berek Dániel – billentyűk
  • Bótor Kadosa – basszusgitár
  • Karsai Dániel – dob

Facebook: Crescendo Selecta

Instagram: @crescendoselecta

Kovács Aliz

Kovács Aliz

19 éves vagyok. Jelenleg a bodajki Hang- Szín- Tér Művészeti Szakgimnázium 13. évfolyamos, jazz-ének szakos tanulója vagyok. 13 éves korom óta sokféle zenei formációban megfordultam már, melyekben különböző stílusokban próbálhattam ki énekhangomat. 2019-ben szerencsém volt elnyerni a Fehérvár Hangja címet. Zenével szeretnék foglalkozni szépkorom végéig

Nyerges Liza

20 éves vagyok. Autodidakta módon kezdtem el gitározni 5 évvel ezelőtt. Jelenleg a bodajki Hang- Szín- Tér Művészeti Szakgimnáziumban tanulok, jazz-gitár tanszakon. Zenekarunk biztos talaját én biztosítom. Koncertjeinken általában mindig megtalálható vagyok mindenféle masszív erősítő vagy szék tetején… A jövőben is zenével szeretnék foglalkozni és elismert, nagy emberektől tanulni

Nyerges Liza
Nyerges Liza

Kovács Ákos

21 éves vagyok. Kis iskolás korom óta gitár van a kezemben és azóta sem váltam meg tőle. Fehérváron érettségiztem a Gorsium Művészeti Szakgimnáziumban. Jelenleg a móri zeneiskolában vagyok gitár oktató. Zenakari felállásunkban viszont a basszus húrjait pengetem.

Karsai Dániel

19 éves vagyok. A bodajki Hang- Szín- Tér Művészeti Szakgimnáziumban tanulok jazz-dobot. Nagy hatással van rám a hip-hop és az r&b zenei stílus. Én vagyok a zenekar nagy megálmodója, mindig új ötlettekkel és zenével a tarsolyomban. Szeptemberben, nagy megtiszteltetésemre elismertek egy Újfalusi Gábor díjjal, a martonvásári Fülesbagoly tehetségkutatón.

Karsai Dániel
Berek Mihály

Berek Mihály

Bár 6 évesen leginkább dobos szerettem volna lenni, nem bántam meg hogy végül az énekléssel kezdtem el komolyabban foglalkozni. Egészen kicsi korom óta körülvesz a zene, ami a mai napig meghatározó pozícióban van jelen az életemben. Épp most töltöttem be 22. évemet, egy éve végeztem a Kőbányai Zenei Stúdió Ének tanszakàn, ami újabb lendületet adott, hogy új formációkban, új stílusokban kipróbáljam magam. Bízom benne, hogy a jövőben ugyanekkora lendülettel maradok ezen a pályán, minél több tapasztalatot gyűjtve.

Berek Dániel

A zene nálunk családi vonás, ezért nem volt kérdés, hogy édesapám után én is megtanulok zongorázni. A legmeghatározóbb előadóim többek között Greg Phillinganes, George Benson, Bruno Mars. Jelenleg 23 éves villamosmérnöktan hallgató vagyok, az életemet kezdetektől fogva a műszaki pálya és a zene szeretete határozta meg. Zenei ízlésem elég szerteágazó, de nagyon szeretem a jazz-pop-ot, R&B-t illetve a klasszikus zenét.

Berek Dániel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .