Transylvanium

A Transylvanium zenekar 2012-ben alakult, Transylvania Rock Band néven, stílusát tekintve klasszikus, dallamos magyar hard rock zenét játszik. A csapat albuma 2018-ban jelent meg Magyarországon, 10.000 példányban, a Hammerworld kiadó gondozásában, a MediaMarkt üzleteiben kapható. A lemez tíz saját dalt tartalmaz. A koncerteken és fellépéseken a saját dalokon kívül többnyire magyar előadók közismert slágerei (P. Mobil, P. Box, Piramis, Omega, Deák Bill B. B., Hobó B.B., Lord, Tunyogi Rock Band, Pokolgép, Ossian, Ismerős Arcok, stb.) hangzanak el.

A zenekar aktuális tagjai: Orosz-Pál Levente (OP): ének; Kibédi Levente (Kibcsi): szólógitár, vokál; György Alpár: szólógitár, vokál; Bíró Levente basszusgitár; Salamon Tamás: dobok. Több alkalommal volt közös fellépésük és turnéjuk Rudán Joe magyarországi rocklegendával is, a zenekar a Moby Dick zenekarral egy sikeres, közös erdélyi turnét bonyolított le, de több alkalommal adtak közös koncertet több magyarországi zenekarral, énekessel is: Kalapács, Keresztes Ildikó, Vikidál Gyula, Piramis, Deák Bill, Ossian, stb.

A zenekar tagjai büszkék arra, hogy az utóbbi időben számos fellépésre hívják a csapatot, a legemlékezetesebb koncert a 2018-as Tusványos fesztiválon volt, ahol a nagyszínpadon, pénteki napon, fő műsoridőben, 15.000 résztvevő előtt játszott a zenekar!

Az együttes az elmúlt években fellépett különböző nagyobb erdélyi és magyarországi rockzenei rendezvényeken, többszázas illetve többezres közönség előtt is (Kolozsvári Magyar Napok, Tusványos, Rockmaraton, PECSA, Csíksomlyói Pünkösdi Koncert, Marosvásárhelyi Forgatag, EMI tábor, székelyudvarhelyi Szent István napi ünnepség, számtalan város- és községnapok, erdélyi motoros találkozók, különböző fesztiválok) illetve saját szervezésű koncerteken.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .