The Crazy Plumbers

A Crazy Plumbers zenekar 2012 áprilisában alakult Kézdivásárhelyen. Tofán Levi, Gergely Tamás és Szabó István (Moha) tagokkal. Eleinte klasszikus rockabilly-t szerettünk volna játszani, de hamar kiderült ennél pörgősebb zenét szeretnénk. Miután csatlakozott hozzánk Szász Attila (Denver), egyre inkább a psychobilly került előtérbe, ami az 50-es évek rockabilly-je és a punk-rock ötvözése, valamint a blues is helyet kapott. Saját szerzeményeink mellett olyan klasszikusoknak számító előadók dalait is játsszuk, mint Johnny Cash, Ray Charles, Eddie Cohrain, Johnny Burnette, Nancy Sinatra, Carl Perkins vagy Elvis Presley.

2014. januárjától a zenekar trióba folytatja, miután Gergely Tamás kiszállt a projektből, a jelenlegi felállás: Levi, nagybőgő – ének, Denver – gitár és Moha – dobok. Az első hanganyagunk felvétele – bár Tamás távozásával kicsit megcsúszott –2015. augusztusában került bemutatásra 8 BEERS címmel, ami egy tizenkét számot tartalmazó anyag, kilenc saját szerzeményt és három feldolgozást tartalmaz.

2016. februárjában elkészült az első videoklipünk, a címadó dalhoz, az 8 Beers című számhoz.

2022-ben a paksi nemzetkozi Gastroblues Fesztiválon léptünk fel.

https://www.youtube.com/watch?v=azmMS1ceSDQ

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .