The Subrune

A zenekar 2011-ben alakult Bölcskén, az akkor még igen fiatal három alapító tagból. Mondhatni, hogy a zenészek ebben a zenekarban nőttek fel. Az elmúlt évek alatt több tag csere után épült ki a jelenlegi 5 tagú felállás. A SUBRUNE mindig is rockzenét játszott, amit különféle stíluselemekkel színezett. Fontosnak tartják, hogy a zenéjük kövesse a legfrissebb trendeket, hogy minél nagyobb közönség réteget tudjanak megfogni, ezért mindig ügyelnek a fejlődésre, frissességre, illetve, hogy minden egyes koncert alatt többet, és nagyobbat tudjanak nyújtani a nagyérdeműnek. Nagyszerűnek tartjuk, hogy a zene miatt zenélhettünk már: Budapesten, Pécsen, Szombathelyen, Balatonbogláron, Dunaújvárosban, illetve, hogy visszatérő vendégei voltunk a paksi Nemzetközi Gastroblues fesztiválnak. Nem régen adtuk ki a „Láthatár” c. nótánkat, illetve jelenleg dolgozunk az első stúdió albumunkon. A jövőben szeretnénk még több hazai fesztiválra eljutni, illetve külföldön is bemutatkozni, és a lehető legtöbb színpadra elvinni az élőzene varázsát.

A zenekar tagjai:

Berek Mihály: ének
18 éves vagyok. Jelenleg a paksi Energetikai Szakgimnáziumban tanulok elektronikát és emellett énekelek a zenekarban. Zenész családból származom, ezért is kezdtem el általános iskolában énekelni/zongorázni tanulni. A zene mellett foglalkozom hang és fénytechnikával is. A jövőben is az elektronikával szeretnék foglalkozni, amellett, hogy zenélek. Alapító tag vagyok.

Lengyel Levente: gitár

17 éves vagyok. Jelenleg a bodajki Hang-Szín-Tér Művészeti Szakgimnáziumban tanulok jazz gitár tanszakon. Eredetileg solti származású vagyok, és innen is erednek a zenész gyökereim. A jövőben is csak a zenével szeretnék foglalkozni, ezért is tervezek egy külföldi konzervatóriumban tanulni. Alapító tag vagyok.


Rostás Péter: basszusgitár

19 éves vagyok. A zenekar legfrissebb tagja. Jelenleg a bodajki Hang-Szín-Tér Művészeti Szakgimnáziumban tanulok basszusgitározni. Anno még gitárosnak jelentkeztem, de 1 éve váltottam a basszushangszerre, és azóta vagyok a zenekar tagja is. A jövőben is zenéléssel szeretnék foglalkozni.


Kasó Máté: dob

19 éves vagyok. 3 éve vagyok a zenkarban. Budapesten élek, de a zenekar miatt sok időt töltök a paksi- bölcskei térségben. 2018-ban végeztem a bodajki Hang-Szín-Tér Művészeti Szakgimnáziumban dob tanszakon, jelenleg a Kőbányai Zenestúdióban tanulok basszusgitározni. A jövőben nekem is tervben van egy külföldi konzervatórium.


Berek Dániel: billentyűk

19 éves vagyok. Jelenleg a paksi Energetikai szakgimnáziumban tanulok elektronikai technikusként. Nyolc évesen kezdtem el zongorát tanulni édesapám hatására. A jövőben szeretnék egy villamosmérnöki diplomát szerezni, illetve emellett folytatni a zenélést. Alapító tag vagyok


Facebook: www.facebook.com/thesubrune/

Instagram: @subrunemusic

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCyH6zn5rgJXvl9qyPPlBwqw/videos

“LÁTHATÁR” Live: https://www.youtube.com/watch?v=xyM4It8SyfM

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .