Lady & The Tramps

A zenekar 2017 novembereben alakult, Novák David dobos, és Ilarie Vivienne énekes kezdeményezéséből, mindketten a Marosvásárhelyi Rocksuli diákjai. Hamar kerültek társak is, két tapasztalt zenész személyében, Ilarie Robert, gitár, es Manache Mihály, basszus gitár. Mar az első napokban megszületett az első két saját szam, további dalok írása folyamatban van. Az egyik ilyen dalt fel is vettek stúdióban, amelynek címe Repülünk. Ez elérhető a zenekar digitális felületén, Souncloud, Reverbnation oldalain. December másodikán a zenekar bemutatkozott a közönség elött a Jazz& Blues Club-ban, Marosvásárhelyen. Azóta számos fellépés van a hatuk mögött. Februárban reszt vettek a Peron Tehetségkutatón, ahol a dobos a legjobb dobos címet elvitte, a zenekar meg nyert egyéb fellépési lehetőségeket.

A 2018-as nyári szezonban a zenekar több helyen is bemutatkozhatott…Szovátán, Balavásáron, a Mikházi Csűrszínházban, és Kezdivásárhelyen, a Free Frog’s Bikers Meetingen. A zenekar tervei közt szerepel minél több fellepesi lehetoseg kiaknazasa, új dalok írása, ezek feltételezése, es természetesen minél hamarabb egy videoklip elkészítése is.

Felállás:

  • Ilarie Vivienne – ének
  • Ilarie Robert – gitár, vokál
  • Manache Mihály – basszus gitár, vokál
  • Novak Dávid – dob

https://www.facebook.com/ladyandthetrampsMS/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .